Fotoutstilling/Liv Engholm – Photo exhibition / Liv Engholm

RiddoDuottarMuseat-Porsanger museums Kunstarenaen, Fefo-bygget, Lakselv sentrum Utstillingsperiode: 23.09.17-.15.01.2018

Reindeer spring migration, April 2016 on the Finnmark Plateau. Tour of a lifetime – Turgleder.com

 

Location: RiddoDuottar Museum of Porsanger Museum Kunstarenaen, Fefo Building, Lakselv Center Exhibition period: 23.09.17-.15.01.2018

RidoDuottarMuseat-Porsanger museum inviterer til utstillingsåpning ”Liv Engholm – Naturglede”.

RiddoDuottarMuseat – Sámi Dáiddamágasiidna-Samisk Kunstmagasin i Karasjok ønsker å presentere fotoutstillingen til Karasjok fotografen Liv Engholm.
Liv Engholms fotografier er i grenselandet mellom natur-, kunst- og dokumentarisk fotografi. Hun fanger øyeblikk med sitt kamera på en mesterlig måte og får frem stemninger, former og lys.

Fotograf Liv Engholm

Liv Engholm har vokst opp med nærhet til naturen og kulturen i Karasjok. Hennes interesse for fotografi fikk hun tidlig i oppveksten. Til daglig arbeider hun som turistguide, og hun har alltid kameraet med seg på sine små og store ekspedisjoner.
Hun har fokus på naturfoto, der hun fanger stemninger i naturen. Gjennom å dokumentere dyr og folk i et samspill med naturen, uttrykker bildene en energi av glede og positivitet av å være i naturen.

Engholm har kommet dit hun er i dag som fotograf gjennom aktiv fotografering, faglig påfyll og engasjement i egen fotoklubb.

Utstillingskurator: Gry Fors, RDM-Sámi Dáiddamágasiidna-Samisk Kunstmagasin, Karasjok

Enkel servering.
Velkommen!

Kontaktperson: utstillingskurator Gry Fors, RiddoDuottarMuseat – Sámi Dáiddamágasiidna-Samisk Kunstmagasin, tlf. 971 79 097