Fotoutstilling/Liv Engholm – Photo exhibition / Liv Engholm

RiddoDuottarMuseat-Porsanger museums Kunstarenaen, Fefo-bygget, Lakselv sentrum Utstillingsperiode: 23.09.17-.15.01.2018

Reindeer spring migration, April 2016 on the Finnmark Plateau. Tour of a lifetime – Turgleder.com

 

Location: RiddoDuottar Museum of Porsanger Museum Kunstarenaen, Fefo Building, Lakselv Center Exhibition period: 23.09.17-.15.01.2018

RidoDuottarMuseat-Porsanger museum inviterer til utstillingsåpning ”Liv Engholm – Naturglede”.

RiddoDuottarMuseat – Sámi Dáiddamágasiidna-Samisk Kunstmagasin i Karasjok ønsker å presentere fotoutstillingen til Karasjok fotografen Liv Engholm.
Liv Engholms fotografier er i grenselandet mellom natur-, kunst- og dokumentarisk fotografi. Hun fanger øyeblikk med sitt kamera på en mesterlig måte og får frem stemninger, former og lys.

Liv Engholm har vokst opp med nærhet til naturen og kulturen i Karasjok. Hennes interesse for fotografi fikk hun tidlig i oppveksten. Til daglig arbeider hun som turistguide, og hun har alltid kameraet med seg på sine små og store ekspedisjoner.
Hun har fokus på naturfoto, der hun fanger stemninger i naturen. Gjennom å dokumentere dyr og folk i et samspill med naturen, uttrykker bildene en energi av glede og positivitet av å være i naturen.

Engholm har kommet dit hun er i dag som fotograf gjennom aktiv fotografering, faglig påfyll og engasjement i egen fotoklubb.

Utstillingskurator: Gry Fors, RDM-Sámi Dáiddamágasiidna-Samisk Kunstmagasin, Karasjok

Enkel servering.
Velkommen!

Fotograf Liv Engholm

Kontaktperson: utstillingskurator Gry Fors, RiddoDuottarMuseat – Sámi Dáiddamágasiidna-Samisk Kunstmagasin, tlf. 971 79 097